Share

С Искрен Тончев – Искрата и местни изпълнители посреща Г. Оряховица 2019 г.

неделя, 30 Дек., 2018, 11:11ч.


plakat_Iskrata_Nova_2019_godina_Gorna

Жителите и гостите на Горна Оряховица отново ще могат да се забавляват заедно в новогодишната нощ. Сцената отново ще бъде построена в кв. „Пролет”. Празничната „Новогодишна магия”, организирана от Община Горна Оряховица ще започне в 22.30 ч.

Първи на сцената ще се качат изпълнителите от Вокална формация „Графити“ при НЧ „Напредък – 1869“. След тях, музикалния маратон в новогодишната нощ ще продължи Искрен Тончев – Искрата. Младият изпълнител е едно от любимите лица на българската музикална сцена. Финалист е от петото издание на „България търси талант“. Част е от музикалната компания „Монте мюзик“.

Четвърт час преди полунощ кметът инж. Добромир Добрев ще отправи приветствие към всички жители и гости на общината. Началото на Новата 2019 г. ще възвестят празнични илюминации. В първите минути на Новата година в празничната програма ще се включат изпълнители от фолклорните състави при НЧ „Братя Грънчарови – 2002“.

Във връзка с провеждането Новогодишната програма на Община Горна Оряховица, от 22:00 часа на 31.12.2018г. (понеделник) до приключване на мероприятието (около 03.00 часа) на 01.01.2019г. (вторник), ще бъде затворен за движение на МПС участък от улица „Васил Левски” от кръстовището й с улиците „Славянска” и „П. Р. Славейков” до кръстовището й с ул. „Борима” и ул. „Ангел Кънчев”. Движението ще бъде отбито по обходни маршрути, включващи улиците „Ангел Кънчев”, „П. Р. Славейков” и „Славянска”.

И тази година Община Горна Оряховица е организирала безплатен автобусен транспорт за всички, които желаят да се включат в посрещането на Новата 2019 г. на открито в кв. „Пролет“.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Почти без валежи и 0 градуса във В. Търново в Новогодишната нощ

Почти без валежи ще е във Велико Търново на 31 декември, а температурите в 24:00 ч. ще бъдат около 0…

Затвори