Share

Ротаракт клуб-В. Търново организира мероприятие на тема управление на лични финанси

вторник, 9 май, 2017, 15:38ч.


 

18056133_1049136151855339_3804003758946116292_oРотаракт клуб – Велико Търново организира турнир по Монополи и Кешфлоу с образователна цел, насочена към учениците и младите хора за обогатяване на знанията им по управление на личните финанси. Мероприятието ще се проведе на 13 май (събота), от 11 часа и ще продължи до 19 часа в хотел “Панорама”, гр. Велико Търново.

Таксата за участие е 20 лв., а събраните средства ще бъдат използвани за обезопасяване на пешеходни пътеки в града чрез поставяне на светлинни знаци със соларно захранване.

Младежите от търновския клуб ще покажат нагледно практични съвети във финансовата сфера чрез бордови игри. Участниците ще играят играта “Потокът на парите”, която представлява неформално обучение по управление на личните финанси. Тя е базирана върху книгата на американския предприемач Робърт Кийосаки “Богат татко, беден татко”, която разказва на какво богатите учат децата си за парите, а бедните и средната класа – не. Играта е образователна и участниците ще могат да научат колко е важно да планираш и управляваш финансите.

Поканени са всички млади хора в Старопрестония град, които искат да научат нещо различно и да обогатят финансовата си култура. Покана е отправена и към другите Ротаракт клубове от страната, ще присъстват членове на Ротари клуб и приятели на бизнеса и предприемачеството.

Михаела ДАВИДОВА

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Националната библиотечна седмица стартира в Свищов с беседа за книгата в Градска библиотека

Учениците от III „г“ клас на СУ „Николай Катранов“, с класен ръководител Красимира Атанасова, посетиха Детски отдел на Градска библиотека...

Затвори