Share

Регионалният съюз на земеделските кооперации „Дунав-2000“ проведе своето Годишно отчетно събрание в Свищов

сряда, 23 май, 2018, 16:29ч.


3

На 22 май в Зала1 на община Свищов се проведе годишно отчетно събрание на РСЗК „Дунав-2000“. Председателят на Регионалния съюз Игнат Ангелов направи годишен отчет, в който бяха обобщени резултатите, постигнати от земеделските кооперации за изминалата година. В съответствие с дневния ред беше приет годишният финансов отчет и докладът на Контролния съвет на Съюза.

По покана на Управителния съвет на РСЗК „Дунав-2000“, на откриването на Годишното събрание присъства кметът на община Свищов Генчо Генчев. Градоначалникът благодари на всички земеделски кооперации за оказваната системна подкрепа в населените места и значимото им влияние в социално-икономическия живот на Общината. Кметът Генчев подчерта, че за него е изключително важно да има диалог между местните кооперации и общинското ръководство и взаимно да се подкрепят в името на общото благо. На представителите на земеделските кооперации той пожела висок добив, успешна и безпроблемна стопанска година.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Предстои фестивалът “Орел на Дунава” (програма)

  Свищов, Нове, 8-10 Юни 2018 Четиринадесетото издание на Фестивала на античното наследство „Орел на Дунава“ ще се проведе от…

Затвори