Share

Ръководството на община Свищов зарадва отново възрастните хора

петък, 29 Сеп., 2017, 17:12ч.


IMG_20170927_154351

Кметът на общината спази още едно дадено обещание, като подари народни носии и на културен клуб на песнионера «Нове» в Свищов. Членовете на групата за народен фолклор с радост приеха новите придобивки и побързаха да изразят своята благодарност, с изпълнението на няколко песни.

Това е второто обещание, което общинското ръководство спази пред възрастните хора, след като по-рано през годината ККП «Нове» се премести в ново, по-широко и изцяло обновено помещение, за развитието на своята културно-масова дейност. Условията за работата на ККП «Нове» бяха значително подобрени и председателят на клуба Марин Маринов не пропусна отново да благодари за това. Той приветства работата на общинското ръководство, което полага значителни усилия в грижата към възрасните хора и не забравя дадените обещания.

Кметът Генчо Генчев информира присъстващите за текущите проекти и ремонтни дейности, с които се е заела Общината и не пропусна да се извини за временните неудобства, които се създават по време на реализирането им. Той обобщи, че постепенно градът ще придобие по-приветлив облик, но общинското ръководство няма да спре до тук, а ще продължава да търси начини и средства за подобряване жизнената среда и стандарта на живот на населението в общината. Той допълни още, че финасовото състояние на община Свищов е стабилно и няма място за притеснение, както се опитват да внушат някои определени кръгове в обществото. «Община Свищов няма неразплатени разходи и ще завърши годината в стабилно финансово състояние.» – категоричен беше градоначалникът.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Любители фотографи от клубовете на пенсионера подредиха изложба

Любители фотографи от клубовете на пенсионера и инвалида в община Велико Търново съставиха поредната си самостоятелна изложба. Експозицията е подредена…

Затвори