Share

Радослав Иванов спечели за пети пореден път Състезанието по търкаляне на бурета

четвъртък, 13 Февр., 2020, 16:54ч.


DSC03236

41-годишната лаборантка Веселка Живкова премери сили с мъжете

Радослав Иванов спечели Състезанието по търкаляне на бурета за пета поредна година. Той се оказа най-ловък с 225-литровото буре. На второ място се класира Стефан Димитров, а третото място заслужи Георги Николов.

Победителят получи сервиз с чаши, пет литра вино и специална бутилка гъмза. Първият му подгласник заслужи традиционната баница, суджук и бутилка вино, а третият призьор се поздрави с бутилка гъмза. Конкуренцията обаче беше сериозна. В надпреварата се включиха десет смелчаци, които не се притесниха от 50-килограмовите бурета.

Сред участниците и тази година имаше дама. Тя получи първото място в категорията за жени. 41-годишната Веселка Живкова се включва в надпреварата за втори път. Тя работи като лаборантка в „Ловико Сухиндол“. Преди 4 години претърпява инцидент и чупи крака си. Лекарите й слагат шина и пирон, които обаче не й попречиха днес да даде едно от най-добрите времена.

Наградите бяха връчени от кмета, а участниците се снимаха с него за спомен. Инж. Пламен Чернев обяви, че по идея на журито ще направи предложение до местния парламент единствената участничка в надпреварата да бъде освободена от данък „Сгради“ и такса „Смет“ за къщата й през настоящата година.

DSC03244

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
22 801 100 лева е бюджетът за 2020 г. на Община Павликени

22 801 100 лева е бюджетът за 2020 г. на Община Павликени. Предложението на кмета беше прието на извънредна сесия на Общински…

Затвори