Share

Променят се местата на няколко избирателни секции в Горна Оряховица

четвъртък, 18 Апр., 2019, 17:01ч.


izbori-2019

Няколко секции в Горна Оряховица са с променени места за предстоящите избори за членове на Европейския парламент, които ще се проведат на 26 май. Секции №18, 20 и 21, които досега бяха в СУПЦ се местят в ДКЦ. Секция № 52 от Клуба на железничаря на Гарата се мести в ОУ „Св. Паисий Хилендарски”. Секции №12 и 13 се връщат в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“. На последните избори те бяха в Младежкия дом, заради ремонта на училището, но сега отново се връщат на старото си място.

Промените се налагат заради недоброто състояние на сградите, които не се ползват и създават неудобства на секционните комисии. Ще бъдат взети достатъчно мерки всички, които гласуват във въпросните секции, да разберат за промяната. На старите секционни места ще има указателни табели къде е новото място на избирателната секция.Информация във връзка с предстоящите избори за членове на Европейския парламент се публикува на интернет страницата на Общината в секция „Европейски избори 2019”.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Свободен вход на 20 и 21 април да видите Търновската конституция!

По повод честването на 140 години от Търновската конституция и изложба "Учредителите. Търново и българската държавност" 20-ти и 21-ви април…

Затвори