Share

Продължават ремонтите на улици в населените места край Велико Търново

вторник, 12 Сеп., 2017, 12:51ч.


Samovodene1

Продължават ремонтите на улици в населени места, част от община Велико Търново. По проект, финансиран по програма „Местни инициативи“, в с. Самоводене са положени 1000 кв. метра нов асфалт в участъци от главните улици „Гео Милев“, „Поп Харитон“ и от други отсечки. Вложените средства са в размер на около 30 000 лева.

В с. Габровци е ремонтиран площадът, чиято настилка бе увредена от наводненията през 2014 г. 140 квадратни метра е новата настилка в централната част на селото. Предстои реконструкция и на местен водосток.

Текущ ремонт на улици тече и в с. Шемшево, предстоят дейности по пътната инфраструктура в населените места край Килифарево и край Прохода на Републиката.

Наскоро в Килифарево цялостно бе преасфалтирана улица „Васил Левски“, заедно с кръстовището й с ул. „М. Яламов“. Възстановени бяха нарушените пътни настилки на мостовете над р. Белица – към с. Плаково и към стадиона в градчето. В Дебелец бяха положени над 600 квадратни метра нов асфалт по компрометирани участъци от пътната мрежа.

dav

dav

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Театър ВЕСЕЛ открива своя 20-и артистичен сезон през септември

На 16 септември Театър ВЕСЕЛ ще представи един от най- популярните си спектакли – „Телефон 112… Позвъни!”. Събитието е част от…

Затвори