Share

Продължава почистването и опесъчаването на улиците в Горна Оряховица

вторник, 27 Февр., 2018, 21:48ч.


snegopochistvane

Продължава почистването и опесъчаването на уличната мрежа в Горна Оряховица. Работят всички машини на почистващата фирма и те са обозначени с логото й. Отработени са всички получени сигнали в Общината, както и тези на дежурния телефон на „Клинър“. Тази нощ допълнително ще бъдат обработени паркингите в града. Заради очакваните ниски температури през нощта, ще се засили опесъчаването на улиците. Фирмата разполага с достатъчно количество пясък и сол.Припомняме, че фирми и други организации, трябва да почистят тротоарите и площите пред стопанисваните от тях обекти, за да не се затруднява преминаването на пешеходците. Задължение на гражданите е да почистят тротоарите и прилежащите площи пред домовете си. Апелираме към гражданите при почистване на автомобилите и пред домовете и гаражите им да не хвърлят снега на пътното платно.

Нека водачите на автомобили да бъдат внимателни и да се съобразяват със зимната обстановка. От почистващата фирма апелират към шофьорите да не спират безразборно на пътното платно, за да не се затруднява преминаването на почистващата техника.

Почистени и проходими при зимни условия са пътищата до населените места в общината. Няма затворени пътни участъци.

Със заповед на кмета на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев, 1 и 2 март са обявени за неучебни дни за училищата на територията на Община Горна Оряховица. Причината е очакваното влошаване на времето и  понижаване на температурите.

Детските градини и детските ясли ще работят с нормален режим.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Със 160 тона смес против лед третираха великотърновските улици

Със 160 тона смес против лед третираха улиците във Велико Търново през последните 24 часа. Още в 5,30 ч. тази…

Затвори