Share

Приемат номинации за „Спортист на годината“ до 30 ноември

понеделник, 19 Ное., 2018, 11:12ч.


IMG_8976

30 ноември е крайният срок за подаване на номинациите в анкетата за „Спортист на годината на Велико Търново“, съобщи главният експерт по спорта в Община Велико Търново Георги Давидов.

Право на номинации имат всички спортисти, състезаващи се за спортни клубове от Община Велико Търново, както и съответните треньори от спортните клубове. Те ще правят номинации в 3 категории: Спортист на годината (мъже и жени), Спортист на годината (юноши и девойки) и Треньор на годината. В категорията „Треньор” трябва да бъдат посочени успехите и мотивите за съответната номинация.

Според правилата в статута за 2018 година наградените ще бъдат разпределени в категория мъже и жени – 7 спортисти, юноши и девойки – 7 спортисти, 1 треньор на годината.
До края на ноември предложенията ще се адресират до кмета Даниел Панов и ще бъдат внесени в Общината. Ако се докаже, че даден спортен клуб е подал некоректна информация, номинациите на този клуб ще отпадат от анкетните карти.

Спортните експерти ще обобщават предложенията и ще подготвят информацията в анкетен вид за гласуване. До 10 декември ще се проведе гласуването за трите категории. Право на глас ще имат представители на Постоянната комисия по спорта, туризма, децата и младежта при Великотърновския общински съвет, по един журналист от местните медии и спортните експерти от общината.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автодиагностика във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Отлично представяне на лясковската Танцова школа в „Празник на танца” в морската столица

ХX юбилеен Национален конкурс „Празник на танца” се проведе в продължение на три дни в морската ни столица. Лясковските балерини…

Затвори