Share

Председателският съвет на ВТОС се срещна с ръководството на НВУ

сряда, 21 Дек., 2016, 14:55ч.


nvu-2

Председателският съвет на Великотърновски общински съвет проведе работна среща с ръководството на Националния военен университет „Васил Левски”. Дискусията бе втора от поредицата заседания с академичната общност в старопрестолния град. Срещата бе открита от председателя на местния парламент Венцислав Спирдонов, а делегацията от НВУ бе водена от началника бриг. генерал Пламен Богданов.

Единодушно бе мнението, че местната власт и военнослужещите работят в много добро сътрудничество както при провеждането на различни обществени прояви и чествания, така и при справянето с извънредни обстоятелства – обилни снеговалежи, наводнения. Обсъдено бе в какви насоки и направления да продължи развитието на партньорството между местната власт, академичната общност и бизнеса, за да бъде още по-ползотворно за бъдещето на Велико Търново.

Разговорът обхвана и решаването на конкретни казуси. Бриг. ген. Пламен Богданов изрази удовлетвореност от поддръжката на Атлантическия парк, а по думите му остава само извършването на текущ ремонт на част от стълбищата. Други от поставените въпроси касаеха необходимостта от разширяване на паркинга край източния вход на НВУ „Васил Левски” и поставяне на указателни табели на няколко локации във Велико Търново, които да насочват посетителите към базата на висшето военно училище.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Работно време на р-т “Его” (Мол В. Търново) през празниците

Работно време на ресторант Его /Мол В.Търново/ през празничните дни: 24.12 - от 11 до 18 ч. 25.12 - от…

Затвори