Share

Преасфалтиран е общинският път между Килифарево и Плаково

вторник, 9 Апр., 2019, 11:40ч.


3 (28)

Четвъртокласният път между Килифарево и Плаково е преасфалтиран. Петкилометровата отсечка е част от общинската пътна мрежа, ремонтът бе заложен в инвестиционната програма на Община Велико Търново, а от бюджета бяха осигурени необходимите средства. Предстои полагане на пътна маркировка.

Започна основна реконструкция и на моста над р. Белица, който е част от това шосе и се намира непосредствено преди Килифарево. Финансирането за съоръжението е факт, след като Община Велико Търново защити проект пред Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане. Докато траят дейностите по моста, между Килифарево и Плаково се пътува по обходен маршрут през селата Нацовци и Големаните.

В края на миналата седмица бе преасфалтиран и 2-километров участък от общинския път между Арбанаси и разклона за Петропавловския манастир – покрай телевизионната кула. Нова настилка е положена и по отклонението към конната база до селото.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Събитията във Велико Търново от 8 до 14 април

ПОНЕДЕЛНИК 8.04 19,00 ч. Среща с психотерапевта Адриан Аврамов на тема „Хейтърство“ Клуб 7 ВТОРНИК 9.04 13,30 ч.   18,00…

Затвори