Share

Поздрав на кмета на Лясковец по случай 110 години от обявяване Независимостта на България

събота, 22 Сеп., 2018, 08:30ч.


Gecova_new_cut

Уважаеми съграждани,

Приемете моите най-сърдечни поздрави по повод 110-ата годишнина от обявяването Независимостта на България!

Акт завършил делото на безсмъртните Апостоли и революционери – опълченци, батачани, перущенци и панагюрци, на хилядите знайни и незнайни герои, въстанали срещу петвековното поробителство и окървавили земята ни, в името на свещената Свобода. Преди 110 години в Старопрестолно Търново, триумфира една справедлива за българския народ кауза, резултат от делото на онези пламенни родолюбци, които показаха, че България може да бъде силна и единна държава.

Вече 110 години, изстраданата българска Независимост е извор и основание за национално самочувствие. В този тържествен ден, нека изпълним душите и сърцата си с гордост от безценното дело на тогавашните български държавници. Нека бъдем достойни потомци, с умението сами да творим историята си, редом до независимите европейски държави.

Величието на днешния ден винаги ще вдъхновява националния оптимизъм у всеки гражданин за достойно бъдеще на страната ни. Нека на този празник да си пожелаем здраве, нека бъдем мъдри, отговорни, достойни българи и да продължим да издигаме авторитета на Родината си!

Честит празник!

д-р Ивелина Гецова

Кмет на Община Лясковец

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Програма за честване на 110 г. от Независимостта на България

П Р О Г Р А М А ЗА ЧЕСТВАНЕ НА 110-та ГОДИШНИНА ОТ ОБЯВЯВАНЕ НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ   22…

Затвори