Share

Поздрав на кмета д-р Гецова по случай празника на град Лясковец

"> събота, 29 юни, 2019, 08:44ч.


Gecova_new_cutУважаеми съграждани,

За мен е чест да Ви поздравя с празника на родния ни град – Денят на апостолите Петър и Павел, покровители на нашата светиня, изправила величествен ръст над града ни.

Възрожденският летопис на будното ни градче, е преизпълнен с необикновени хора, събития и герои, които ще останат във вечната памет на националната история. На тях дължим доброто име на града си, от тях тръгва градивното начало, от техния опит и мъдри завещания черпим сила за своите постижения в настоящето. И с поглед, отправен към бъдещето, крачим към успехите и поривите на новото време знаейки, че пътищата към бъдещето, тръгват винаги от съхранената мъдрост на миналото.

Скъпи лясковчани,

Петровден e ден, в който се поздравяваме с успехите си и пожелаваме нови! И нека в този ден си пожелаем да сме здрави и задружни, за да правим живота си по-добър, а града си – предпочитано място за живот. Нека късметът и благополучието влязат във всеки лясковски дом и да са пълни винаги душите и сърцата ни с обич, с благодарност и човещина!

Честит и весел празник! Честит Петровден!

д-р Ивелина Гецова

Кмет на Община Лясковец

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Приветствие на инж. Емануил Манолов – кмет на Павликени

Уважаеми съграждани, Скъпи приятели и гости на Павликени, Обичаният наш роден град Павликени навършва 76 години. С всяка следваща година…

Затвори