Share

Поздрав на д-р Ивелина Гецова – кмет на община Лясковец

петък, 22 Дек., 2017, 09:13ч.


Gecova_new_cut

Уважаеми съграждани,

Пред прага на Рождество Христово и Новата година, нека отворим сърцата си за доброто и да бъдем позитивни в помислите си, скромни в желанията си и искрени към околните, нека не спираме да мечтаем и да се стремим към духовното и възвишеното.

Новата 2018 г. ще бъде много важна за България. Осъзнавайки това, се надявам да намерим пътя към консенсуса и конструктивизма, а всяка нова година е най-подходящият момент за ново начало. С председателството на Съвета на Европа, ще настъпят по-добри дни за всички нас. Затова нека продължим да работим за разцвета на нашата община и за по-щастлив живот. С новото начало, пожелавам на всички нас, да бъдем по-добри хора, да бъдем принципни, да живеем по-спокойно и да се научим да сбъдваме мечтите си с труд и себеотдаване. С вярата в човека и обичта към ближния, можем да осмислим битието си и аз съм сигурна, че чувството за празничност ще ни насочи към добрите дела, към мъдри действия и оптимизъм за благоденствието на община Лясковец.

Нека топлината и светлината на тези празници сгреят нашите души и ни помогнат по пътя един към друг. Бъдете здрави и нека през следващата година да имаме много нови поводи да се гордеем с постигнати резултати, с повече реализирани проекти, с по-добри условия за развитие и живот в община Лясковец.

Мирна, здрава и успешна 2018 година!

Весели празници!

 

д-р Ивелина Гецова

Кмет на Община Лясковец

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Коледари от ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“ отправиха благослов за здраве и сполука

Коледари от ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“ отправиха благослов за здраве и сполука на всички жители на община Горна Оряховица. Момчетата…

Затвори