Share

Поздрав на д-р Гецова, кмет на Община Лясковец по повод Трети март

неделя, 3 Мар., 2019, 08:15ч.


Gecova_new_cut

Уважаеми съграждани,

Поздравявам Ви с Трети март – денят, в който всички българи заедно ще отбележим 141 години от Освобождението си.

На този ден и всеки ден от годината сме длъжни да помним геройския подвиг на всички борци за Свобода – на онези, които воюваха в смутните времена със силата на перото в мрачните килии, и на онези, които с върховна саможертва и любов към отечеството, с храбър и непреклонен български дух, извоюваха Освобождението ни, оставяйки костите си по бойните полета.

Нека посрещнем Националния си празник достойно и със самочувствие, да предадем на децата си завета да тачат, пазят и обичат Родината си, да помнят идеите и мечтите на родолюбивите ни сънародници, които със своята безгранична любов към Майка България, проправиха пътя към Свободата и ни подредиха на достойно място, сред другите европейски народи!

Вечна слава и дълбок поклон пред воинската чест, доблест и саможертва на всички велики герои, положили живота си пред олтара на Свободата, в името на силна и свободна България.

Честит празник на всички!

 

д-р Ивелина Гецова

Кмет на Община Лясковец

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Поздрав на кмета инж. Даниел Панов за Трети март

Уважаеми дами и господа, Скъпи великотърновци, В навечерието сме на една от най-светлите дати в българската история – Трети март,…

Затвори