Share

Посрещаме Нова година с рок легендите от „Ахат“, Нели Рангелова и автентичен фолклор

неделя, 30 Дек., 2018, 11:38ч.


_DSC0518-1jpg_edited

С атрактивна програма и истинско шоу Велико Търново ще посрещне Новата 2019 година. Автентичен фолклор, здрав рок и популярни хитове ще гарантират отличното настроение на жителите и гостите на Старата столица, които ще се веселят на площад „Майка България“. Подготвена е вкусна празнична почерпка с месни хапки, банички с късмети, вино, пиво и сладкарски изделия.

На площада заедно с великотърновци и гостите на града Нова година ще посрещне и кметът Даниел Панов.

Шоуто ще започне в 23,00 ч. на 31 декември, а водещ ще е Наско Стоянов от „БГ Радио“. На сцената в новогодишната нощ за търновци и гостите на града ще пее обичаната Нели Рангелова, а хорото ще поведат танцьорите от Професионален ансамбъл „Искра“. С пъстра китка те ще преминат през фолклорните области на България. В началните минути на новата година градусът ще бъде вдигнат от рок-легендите от прочутата банда „Ахат“. На сцената ще излязат още и дамите от трио „Ле Контессе“.

В полунощ фойерверки ще озарят нощното небе, което ще заблести в различни цветове. Молитва ще отправи великотърновският митрополит Григорий.

Благодарение на съвместната работа между Община Велико Търново, Областната дирекция на МВР и частна охранителна фирма, за сигурността на жителите и гостите са взети всички необходими мерки. Още в 20,00 ч. на 31 декември главната улица „Васил Левски” ще бъде затворена за движение.

Празничната програма е организирана от Община Велико Търново, с подкрепата на фирмите партньори „Ден и нощ“, „Бритос“, „Метро“ и „Исмар“ , хотел „Янтра“ и верига ресторанти „Его“.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Излъчват днес шоуто “Звук и светлина”

Подарък за всички жители и гости на Велико Търново е излъчването на „Звук и светлина“ днес, 30 декември, от 18:00…

Затвори