Share

Поредната приемна на народния представител от ПП ГЕРБ Станислав Стоянов се проведе в Павликени

вторник, 18 Февр., 2020, 09:54ч.


pav2

Десетки въпроси от обществен и частно-битов характер поставиха жители на Павликени пред народния представител от ГЕРБ Станислав Стоянов, по време на приемната му в града, на която присъства и заместник-председателят на Общинския съвет Венцислав Георгиев.

Граждани споделиха с народния представител искането си да бъде изграден обходен път покрай Павликени, който да разтовари трафика през населеното място.

Друг въпрос, който хората поставиха по време на приемната, беше свързан с възможностите за удължаване на сроковете за възстановяване на земеделски земи и гори. Жена от Павликени попита народния представител дали може да се направи нещо за тези, които не са успели в указания срок да възстановят имотите си.

Станислав Стоянов пое ангажимент да проучи всички възможни варианти за решаване на поставените проблеми.

Приемната в Павликени бе поредната среща на народния представител с жители на областта. След наскоро проведена приемна в Златарица, той реализира дълго забавен ремонт на 100-годишен мост в града. С лични средства на депутата и доброволен труд съоръжението беше напълно възстановено.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
С изложба в центъра на В. Търново се отбелязват 115 г. от създаването на Ротари Интернешънъл

С изложба от пана пред Факултета по изобразително изкуство Ротари клуб – Велико Търново, отбелязва 115 години от създаването на…

Затвори