Share

Покана за предстоящо обществено обсъждане на проекта за Бюджет – 2018 г. в Г. Оряховица

понеделник, 8 Ян., 2018, 13:38ч.


gorna

На основание чл. 84, ал. 6 от Закона за публичните финанси и заповед № 3352/23.10.2017 г., Кметът на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев кани жителите на община Горна Оряховица, бизнеса, неправителствени организации, второстепенните разпоредители с бюджет, читалищните настоятелства, представителите на спорта и цялата общественост на

Публично обсъждане на бюджет 2018 г.

Уважаеми Дами и Господа,

Бюджетът на община Горна Оряховица е основния финансов план на общината е свързан с предоставяне на услугите на гражданите в сферата на образование, здравеопазване, социални услуги, култура, спорт и др. Стремим се към подобряване условията на живот във всички селища и към изпълнение на интегрирания план за градско възстановяване и развитие. На 11.01.2018 г. /четвъртък/ от 17,00 часа в Зала 1 на Общината ще бъде представен на Вашето внимание проект на бюджет 2018 за обсъждане.

Мнението на всички Вас граждани, общински съветници, кметове на кметства, ръководители, медии, граждански сдружения, юридически лица, които осъществявате дейност или ползвате услуги на територията на общината, както и Вашите въпроси и препоръки са от изключителна важност и се надявам да присъствате.

инж. Добромир Добрев

Кмет на Община Горна Оряховица

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Кой беше Петър Христов?

Петър Христов е роден на 17 ноември 1968 г. в Силистра, израснал е в Самоводене. Възпитаник е на средното сержантско…

Затвори