Share

Подходящи цветови съчетания за дамски боти в червено, сиво и сребристо

четвъртък, 29 Ное., 2018, 22:46ч.


damski-boti

 

Очарованието на дамските боти е всеизвестно и те се славят като един от най-предпочитаните видове дамски обувки за есента и зимата. За всички дами, които харесват красотата на пъстроцветната есен и романтиката, свързана с Коледа, бележеща началото на зимния сезон, това е един страхотен повод да обуят и да се порадват на излъчването си в любимите модни боти.

Какви са най-добрите цветови съчетания и с какво да комбинираме най-популярните цветове дамски боти, ще научим сега.

Дамски боти в червената гама

Те са на истина стилно решение, с което винаги ще бъдете на върха. Всеки би се загледал по чифт елегантни дамски боти в бордо или някой друг невероятен нюанс от гамата, който сте избрали за новия моден сезон. Следва да отбележим, че стилните дамски боти в бордо ще си подхождат невероятно много с дрехи или аксесоари в златисти оттенъци. Прекрасна е комбинацията също и с тъмно кафяво, която придава много голямо очарование на всяка визия.

Дамски боти в сребристо

Дамските боти в сребристо ще изглеждат невероятно секси в комбинация с черни или бели дрехи и тоалети. Те са подходящи както за официални поводи, така и при добър подбор на облеклото, могат да направят много за разкрасяването на ежедневната ви официално-елегантна визия. Много подходящи цветове за дрехи и аксесоари, които да добавите към сребристите боти са следните: нежно розово, светло лилаво, синьо или сиво.

Дамски боти в сиво

Сивите дамски боти безспорно са хит и тази година, защото тяхната прелест е наистина неувяхваща. Можете спокойно да ги комбинирате с черно или бяло, което си е класически подход и с него няма как да сгрешите. Чудесно изглеждат също и сиви боти с аксесоари и тоалети в бордо, маслено зелено, светло зелено, синьо и разбира се – оранжево. Контрастните съчетания са много ефектни и определено ще оживят много всяка модна визия през есенно-зимния сезон.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Грейва празничният дух в Mall Велико Търново

Кой е онзи момент от годината, в който коледното настроение ни обзема? Първите му нотки най-често се появяват, когато улиците…

Затвори