Share

ПМГ „Васил Друмев“ изпрати випуск 2018

сряда, 16 май, 2018, 10:57ч.


IMG_0405
Дванадесетокласниците на ПМГ „Васил Друмев“ чуха последния училищен звънец. Официалното изпращане на зрелостниците беше отбелязано с вълнуващо тържрство. Директорът на гимназията Ангел Гушев отправи своя поздрав към абитуриентите и техните учители: „Скъпи зрелостници, бъдете достойни, отговорни, трудолюбиви и толерантни. Вярвайте в себе си и следвайте мечтите си! Сигурен съм, че ще се справите с предизвикателствата на живота и ще успеете във всяко начинание! На добър час!“

Официални гости на събитието бяха: г-жа Пенка Игнатова Директор на Дирекция младежки дейности и спорт, проф. Д-р Мирослав Гълъбов Декан на Факултета по информатика и математика на ВТУ, Г-н Лъчезар Лазаров председател на училищното настоятелство на ПМГ „Васил Друмев“.
Г-жа Пенка Игнатова се обърна към завършващите, като им пожела да не прекъсват връзката си със знанието, да останат все така ученолюбиви и свободолюбиви.

121_0711
Десетки ученици бяха наградени с грамоти за отличен успех. С почетната награда на ПМГ „Васил Друмев“ – златна значка – бяха удостоени десет зрелостници, а двама – със сребърна. Над 30 дванадесетокласници получиха грамота за отличен успех; класните ръководители на абитуриентите също бяха отличени за високите си постижения в обучението на Випуск 2018. Проф. Гълъбов награди и двамата победители от Математическото състезание към ВТУ.

Програмата продължи с поднасяне на цветя за абитуриентите от единадесетите класове. Тържеството завърши с богата музикална програма, изнесена от възпитаници на гимназията, и с традиционно надиграване, в което се включиха гости, учители, ученици и родители.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Община Свищов участва за пореден път в туристическото изложение „Уикенд туризъм“

В Русе се проведе XIV туристическо изложение „Уикенд туризъм 2018”. Събитието са организира съвместно с Министерството на туризма и специален…

Затвори