Share

Петък е ден на траур в Павликени

четвъртък, 13 Сеп., 2018, 22:00ч.


kryv-prokapa-ot-svesht-za-neopqt-vrachanin-74693

Кметът на Община Павликени инж. Емануил Манолов е човекът, благодарение на когото преди години бе възроден футболът в града и съществува днес футболният клуб. Петък ще бъде ден на траур в Павликени в памет на загиналите четирима млади мъже, съобщи инж. Манолов. В профила си във Фейсбук той изрази огромната си покруса от загубата.

„Никога не съм си представял, че ще ми се наложи да напиша подобни думи на стената си. През изминалата нощ при тежка катастрофа до село Горна Студена загинаха четирима футболисти на ОФК „Павликени“.

Загубихме завинаги нашия голмайстор и капитан Димитър Кушев, вратаря Генчо Стефанов, защитника Георги Вълчев – Машинката и нападателя Ивелин Атанасов. Четирима млади хора нелепо си отидоха от този свят.

Скърбим всички от тази загуба. За нас те бяха приятели и спортисти, които от все сърце даваха всичко за футбола в Павликени. Те остават в паметта ни като шампиони.

Нека днес всички ние, радетелите и феновете на футбола в Павликени, както сме били заедно във всички положителни емоции на стадионите, да бъдем заедно в този кошмарно тежък момент.

Изказвам искрени съболезнования на семействата, на членовете на отбора и на всички близки на четиримата наши футболисти.

Заедно с управителния съвет на ОФК Павликени ще намерим начин да подпомогнем семействата на загиналите.

Нека се помолим за душите им! Вечна им памет!”, написа инж. Емануил Манолов.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Съботните спектакли на Театър ВЕСЕЛ започват с „Вълкът и седемте козлета“

В съботния афиш на Куклен театър ВЕСЕЛ на 15 септември от 11.00 часа в читалище „Искра” във Велико Търново ще…

Затвори