Share

Павликени се включи в кампанията „Да изчистим България заедно“

неделя, 17 Сеп., 2017, 11:33ч.


21682644_1903506229665980_711396984_o

Служителите от общинската администрация, училищата, общинските дружества и останалите звена, фирми и граждани се включиха в Павликени в националната кампания „Да изчистим България заедно”. Много от експертите дойдоха за акцията, заедно със своите деца и семейства.
Експертите почистваха в три основни зони в града: градския парк „Кирил Ракаров”, Младежкия парк и зелените площи около входа на гробищния парк. Много клони и листна маса събраха общинарите от зелената площ край зоокът Павликени.

Над тон и половина отпадъци бяха събрани още в първите часове на почистването. Общината се ангажира със своевременното извозване до Регионалното депо за твърди битови отпадъци, в с. Санадиново, община Никопол.

В кампанията за почистване се включиха и много от кметствата в общината. Освен тях още стотици жители на Общината излязоха и се погрижиха за чистотата извън домовете си. Гражданите предварително уведомиха администрацията за зоните, които възнамеряват да почистят. Те получиха над 500 чували и ръкавици за почистването.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Кметът Даниел Панов се включи в кампанията „Да изчистим България заедно“

Кметът на Велико Търново Даниел Панов и служители в общинската администрация се включиха активно в кампанията „Да изчистим България заедно“,…

Затвори