Share

Павликени очаква първото си офроуд 4х4 състезание

петък, 23 Сеп., 2016, 17:08ч.


homemvueod2jorgp_j

На 24 и 25 септември 2016г. в Павликени ще се проведе за първи път офроуд 4х4 траял състезание. Откриването е от 9:30ч. на площада “Свобода”, а началото на състезанията е около 10:00ч. на терена на бившето стрелбище, северно от града. Състезанието ще бъде открито от зам.-председателя на Народното събрание Иван Иванов.

Заявка за участие са дали най-добрите пилоти от цялата страна, които ще се състезават в четири категории.

Надпреварата е в местността “Старото стрелбище”. Тя е била незаконно сметище, което е почистено и превърнато в трасе. В три класа ще е състезанието, съобщи председателят на клуба Никола Кузманов – “Прототип” (само с тръбни конструкции, ще участват 5 екипажа), “Модифициран” (джипове с модификации, 5 екипажа) и “Стандарт” (стандартни джипове с минимални подобрения, 12 екипажа).

Не по-малко атрактивен ще бъде и клас “Дами”, където са записани пет екипажа. Участие са потвърдили най-добрите състезатели от страната, такса за участие няма, затова пък ще има награден фонд кеш и купи за победителите.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Пътуващото читалище “Бащино огнище” вече е в Свищов

По повод празниците на града „Свищовски лозници“ и във връзка със 160 годишнината от създаването на Първото българско читалище „Еленка…

Затвори