Share

Пътят на надеждата, част от кампанията Avon срещу рака на гърдата, ще посети В. Търново

понеделник, 11 юни, 2018, 16:48ч.


Ambassadors_VelikoTurnovo

Турнето „БЛАГОДАРЯ! От любов към живота“ ще бъде в града на 14 и 15 юни

На 14 и 15 юни от 10.00 часа ще можете да откриете розовия щанд на Avon срещу рака на гърдата на неговата девета спирка – град Велико Търново, където ще бъде разположен  пред сградата на Община Велико Търново.

На специалния розов щанд Посланиците на хуманността на Avon са подготвили много изненади за посетителите. Освен да дарят за каузата, всички желаещи ще могат да оставят своето послание на надежда за жените, борещи се с рака на гърдата, както и да разберат повече за каузата и за това как съвместната ни подкрепа достига до диагностицираните жени от представителите на място. На щанда ще ви очакват и усмихнатите Димитринка Радославова и Марияна Бъчварова, Посланиците на хуманността на Avon за град Велико Търново.

След като посети първо Пловдив, а след това Казанлък, Кърджали, Сливен, Бургас, Варна, Русе, Търговище и Велико Търново, Пътят на надеждата продължава със следваща спирка Габрово на 16 и 17 юни. След лятна пауза, през септември месец турнето отново ще се завърне и ще посети градовете Благоевград, София, Хасково, Плевен и Враца!

Повече за Пътя на надеждата всеки желаещ може да види на специалния сайт www.thankyou.bg, където ще има възможност не просто да открие цялата нужна информация за кампанията, но и в реално време да следи пътя на розовия щанд, придружен от снимки от всеки град. През тази година посетителите на www.thankyou.bg, които няма да успеят да се присъединят към Пътя на надеждата, ще имат възможност да подкрепят кампанията като поръчат своя благотворителен продукт от сайта.

Думите „Предварително ти БЛАГОДАРЯ“ отново са в сърцето на кампанията. С тях екипът на Avon и хилядите им представители имат за цел посланието на засегнатите жени да достигне до всички, които ще подкрепят каузата, както и към всички останали, които са го правели до сега и ще продължат да го правят. Благодарение именно на тях, през изминалата година каузата имаше сериозен ръст в събраните средства за борбата с рака на гърдата.

Вече 17 години „От любов към живота“ помага на диагностицираните жени чрез набиране на средства с поръчка на розови благотворителни продукти. 100% от печалбата от тях Avon традиционно дарява на основния си партньор в България – фондацията „Една от 8“. И през тази година основна цел за Avon е да се наберат средства за безплатна психологическа, юридическа, информационна и практическа подкрепа, която Фондация „Една от 8“ ще предостави директно на засегнатите жени, техните близки и семейства.

Ще ви очакваме по Пътя на надеждата! Защото заедно можем да донесем истинска промяна.

 

За Avon:

Avon е компанията, която вече 130 години застава зад красотата, иновациите, оптимизма и преди всичко – в подкрепа на всяка жена. Продуктовата линия на компанията включва добре познатите козметични серии AvonColor, ANEW, Skin-So-Soft, Advance Techniques и други. Avon предлага продуктите си чрез над 6 милиона активни независими Представители, които оперират в около 70 държави по целия свят. Повече за Avon и продуктите може да научите на www.avon.bg, както и на Facebook страницата на компанията – https://www.facebook.com/AVONbulgaria.
За кампанията на Avon срещу рака на гърдата в България:

Благодарение на последователните усилия на Аvon информираността по темата и достъпната ранна  диагностика на рака на гърдата непрестанно нарастват. За 17 години в рамките на кампанията „От любов към живота” са дарени близо 1 500 000 лв., осъществени са над 30 000 безплатни профилактични и диагностични прегледи на жени в цялата страна, закупена е апаратура за превенция на рака на гърдата, сред която мобилен мамограф и ехограф, както и ехографска апаратура за 7 болници в страната. Броят на заболелите у нас е над 46 000, а всяка година регистърът бива допълнен с близо 3800 нови случая. Усилията на кампанията до този момент са насочени предимно в посока профилактика на българката, защото ракът на гърдата е лечим, ако бъде открит навреме.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Лятно кино със “София Филм Фест” във В. Търново

Време е за поредното издание на София Филм Фест  във Велико Търново – през 2018 предлагаме ЛЯТНО КИНО Специалната селекция…

Затвори