Share

Парад на домашни кучета ще се проведе на 30 юли в местност „Паметниците”

понеделник, 18 юли, 2016, 13:43ч.


223
На 30 юли в Свищов ще бъде организиран Парад на домашни кучета, който ще се проведе от 12.00 часа на сцената в местонстта «Паметниците». Парадът ще е с конкурсен характер, а дефилиращите четириноги ще бъдат разделени в следните три категории:

Малки породи кучета – до 10 кг.
Средни породи кучета – от 10 до 20 кг.
Големи породи кучета – над 20 кг.

В трите категории ще има по три награди, които ще бъдат осигурени от спонсори, собственици на магазини за домашни любимци, ветеринарномедицинска амбулатория и водеща марка в производтвото на ветеринарномедицински препарати. Домашните кучета ще бъдат оценявани от компетентно жури, по външен вид и специални умения. Ще има награда за «Любимец на публиката».

Важно условие за участие е кучетата да имат паспорт или ваксинационна здравна книжка, които да се представят от собствениците им в деня на конкурса.
Записване за участие в Парада на домашни кучета, можете да направите всеки делничен ден от 8.30 до 17.00 часа на тел: 0631/ 68103, до 27 юли включително.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
На 30 юли е 59-ото масово преплуване на река Дунав

По традиция и тази година община Свищов организира масово преплуване на р.Дунав. Преплуването ще се проведе на 30 юли (събота)...

Затвори