Share

ОУ “Димитър Благоев“ чества 50 г. юбилей

петък, 30 Окт., 2015, 12:24ч.


DSC_0164

DSC_0166

В изпълнения до краен предел салон на читалище „Надежда“ изпълняващата длъжността кмет на Община Велико Търново Снежана Данева-Иванова приветства учителите и възпитаниците на ОУ „Димитър Благоев“.

Тя се обърна към всички с думи на благодарност и признателност за доброто образование, за добрите грижи, които учениците получават в училището с авторитет и престиж. Тя пожела на директорката, на учителите и на учениците да продължат да работят за отстояване доброто име и високите постигнати  резултати.

DSC_0168

Снежана Данева обяви пред събралото се множество, че във връзка с половин вековният юбилей и на училището и честване 75 години от обявяването му за базово училище Община Велико Търново подарява поисканото от екипа на училището мултифункционално устройство – копирна машина, принтер и факс. Тя пожела на всички здраве и още много усилия за да отстояват постигнатите резултати и да бъдат сред водещите училища в старата столица.

Гостите на тържественото събитие бяха поздравени с множество изпълнения на деца от детски градини и училища във Велико Търново на препълнената с цветя сцена на читалище „Надежда“.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автодиагностика във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Музеят с изложба “Заедно да съхраним историческата памет“ за Деня на народните будители

С изложба „Заедно да съхраним историческата памет“ Регионален исторически музей-Велико Търново ще отбележи Деня на народните будител,и. Експозицията в  музей…

Затвори