Share

Открита практика на експерти и предучилищни педагози от региона се проведе в Лясковец

петък, 9 Февр., 2018, 16:35ч.


открита практика

В Лясковец се проведе голяма научна конференция, която събра много участници, за да дискутират теми, свързани със предучилищното образование. Домакин на проявата беше една от лясковските детски градини “Славейче”, с директор Елка Йорданова. В откритата практика се включиха експерти от Регионалното управление на образованието и центъра за психологическа подкрепа – Велико Търново, специалиста по образование от Община Лясковец, директори на детски градини от цялата област, директорите на всички детски заведения и училища на територията на Лясковец и съставните села, както и специалисти психолози, логопеди, учители и други.

Откритата практика бе на тема “Толерантни да играем заедно”. Основните проблеми, върху които експертите акцентираха в рамките на своята среща, бяха създаване на детска общност, социализация, интегриране на всяко дете в общността и на децата със специални образователни потребности. Темата на откритата практика съвпадна и с организираната и експонирана в “Славейче” сборна изложба с творчеството на децата от всичките шест общински градини в Лясковско.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Обсъдиха предизвикателствата пред специалистите в социалната сфера

Областният управител проф. д-р Любомира Попова и заместник-министърът на труда и социалната политика Росица Димитрова обсъдиха съвременните предизвикателства пред специалистите…

Затвори