Share

Откраднаха декоративно яйце от великденската украса на Свищов

сряда, 13 Апр., 2016, 17:35ч.


DSC_0378

Нарушители на обществения ред откраднаха декоративно яйце от великденската украса на община Свищов и бяха задържани от органите на реда. На 13 април към 04.30 часа, двама студенти, втори курс в Стопанска академия, прибирайки се от дискотека, решават да откраднат едно от декоративните яйца на великденската украса в градския парк.

По пътя към студентски общежития биват забелязани от патрулиращите полицаи и доведени в районното управление за изясняване на случая. Единият от нарушителите прави самопризнания, в които изразява и своето разкаяние за злодеянието си. По случая е образувана преписка и на двамата нарушители са съставени АУАН по наредба на общината. Изпратена е и преписка до Районна прокуратура – Свищов, за налагане на административно наказание по смисъла на НК.

Община Свищов изразява категоричното си становище, че такива прояви на вандалщина и неспазване на обществения ред, в цялата община, ще бъдат строго съблюдавани и санкционирани. Изразяваме благодарност на органите на реда, в лицето на РУ – Свищов, за тяхната навременна и компетентна намеса.

Апелираме към всички граждани и гости на общината, да се замислим над тази постъпка и нека всеки от нас бъде коректив, и добър пример в гражданското ни общество. Всичко започва от нас и нашите дела!

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автосервиз във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Балет „V-DANCE” – едно голямо семейство!

Всичко започна преди повече от 6 години в една малка зала по танци, с три вече пораснали момичета и една…

Затвори