Share

Отиде си Парашкев Парашкевов

четвъртък, 23 Февр., 2017, 12:20ч.


kryv-prokapa-ot-svesht-za-neopqt-vrachanin-74693

ТЪЖНА ВЕСТ

С дълбока скръб и опечалени сърца, днес отново съобщаваме тъжна вест на обществеността в Лясковска община. Завинаги загубихме още един приятел и любим човек.

Отиде си от всички нас – най-желаният и най-обичаният кмет – Кметът на Козаревец Парашкев Парашкевов.

Най-обичаният и най-обичливият – избиран от своите съселяни в няколко поредни мандата с над 80%, а последния – с 93% – неоспоримо доказателство за любовта на хората и за качествата на Човека, който две десетилетия беше техен избраник.

Той обичаше всички нас – близки, колеги, приятели, обичаше всички свои съселяни, обичаше родното село. Селото, в което няма престъпност, няма безработица, селото, в което всичко е подредено и задружно направено, селото, за което милееше и управляваше с много любов и грижа.
Но съдбата твърде рано го отне от нас.

Утре ще изпратим във вечния му път любимия кмет на Козаревец. Една от най-значимите фигури в обществения живот на село Козаревец и Община Лясковец, един човек, който отдаде сили и съзидателен труд за добруването на козаревчани. Човек, живял достойно и раздавал през годините обич, грижи, всеотдайност и много труд.

Въпреки, че живя толкова кратко, Парашкев оставя светла диря след себе си. Винаги ще помним добрия, усмихнатия, всеотдайния човек, който помагаше на хората. Ще помним приятеля, който с добри думи откликваше с разбиране на всички проблеми и винаги упорито и стоически търсеше изход от всеки проблем, в полза и за хората от неговото село.
Общинското ръководство и Общинска администрация – Лясковец поднасят своите искрени съболезнования на семейството и близките на Парашкевов.
Вечна му памет!

Поклонението ще се състои на 24 февруари от 13 часа в църквата „Света Параскева” в Козаревец.

д-р Ивелина Гецова

кмет на Община Лясковец

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автосервиз във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Авария спира водата в Шемшево днес

„ВиК Йoвкoвци“ ООД, гp. В. Tъpнoвo yвeдoмявa cвoитe aбoнaти, чe във вpъзкa c aвapиeн peмoнт нa вoдoпpoвoднaтa мpeжa, днec 23.02.2017…

Затвори