Share

Осем детски отбора спорят за футболната купа „М&BM“

вторник, 9 Окт., 2018, 13:16ч.


deca

Велико Търново е домакин на детския футболен турнир за Купата на M&BM. Надпреварата се провежда под патронажа на кмета на Старата столица Даниел Панов и е част от националната програма „Децата и футболът“. Осем отбора спорят за трофея, като срещите се играят днес и утре /9 и 10 октомври/ в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“.

Турнирът е организиран от Асоциацията на българските футболисти, Българския футболен съюз и Община Велико Търново.

Финалът ще започне в 11,40 ч. на 10 октомври /сряда/, а веднага след мача е награждаването на победителите. В церемонията ще се включат героите от САЩ’94 Красимир Балъков и Бончо Генчев, както и кметът Даниел Панов.

В надпреварата мерят сили отборите на „Етър“ /Велико Търново/, „Академик“ /Свищов/, „Янтра“ /Полски Тръмбеш/, „Левски 1986“ /Стражица/, „Локомотив“ /Горна Оряховица/, „Павликени“ /Павликени/, „Изгрев-93“ /село Царевец/ и „Белица 2017“ /Килифарево/. Всички тимове ще получат футболни екипировки и топки, които са осигурени от компанията “M&BM”, която е генерален спонсор на турнира. Ще бъдат присъдени и индивидуални награди за най-добри вратар, защитник, полузащитник, нападател, състезател и треньор, за най-техничен състезател и най-полезен играч, както и за голмайстор.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
За трета поредна година от Правда канят на фолклорен празник и кулинарна изложба с ястия от тиква

За трета година Правда ще бъде домакин на фолклорното издание „На празник в село Правда“, което ще се проведе на…

Затвори