Share

Осъдиха на 6 месеца условно мъж, удрял и обиждал полицаи

вторник, 14 Ное., 2017, 14:43ч.


politsiya

По бързо производство на Районна прокуратура – Велико Тръново 30-годишен мъж е осъден за хулиганство на шест месеца лишаване от свобода, което на основание чл. 66 от НК е отложено с изпитателен срок от три години. Наказанието е наложено след одобрено от съда споразумение, постигнато с прокуратурата.

Пламен В. се призна за виновен и е осъден за това, че на 28.10.2017 г. в гр. Велико Търново извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието е съпроводено със съпротива срещу орган на властта, изпълняващ задължения по опазване на обществения ред и по своето съдържание се отличава с изключителна дързост.

На стълби, свързващи ул.“Васил Левски“ с ул.“Възрожденска“, Пламен псувал и обиждал жена от града и четирима служители на РУ-В. Търново в ОДМВР-В.Търново. После хвърлил си личната карта и ударил единия полицай, пречел на поставянето на белезници, ритал и обиждал полицаите.

След задържането му в сградата на РУ-В. Търново, хвърлил обувките си по служителите на реда. Престъплението е по чл.325, вр. чл.26 от НК, споразумението има последици на влязла в сила присъда.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
За първи път връчват наградата “Трифон Иванов”

Своя пръв носител ще има новоучреденият от Община Велико Търново приз на името на легендата Трифон Иванов. Наградата ще се...

Затвори