Share

ОП „Чистота – Свищов“ се сдоби с чисто нов автомобил за сметосъбиране

вторник, 22 май, 2018, 11:28ч.


20180521_135449

Общинско предприятие „Чистота – Свищов“ се оборудва с още един специализиран автомобил за сметосъбиране и сметоизвозване. До момента предприятието разполагаше с пет автомобила за сметосъбиране, но само един от тях 8 кубиков. Доставеният днес автомобил също е 8 кубиков и с него ще се покрият нуждите на предприятието във връзка със сметосъбирането в малките улици.

Новият дизелов автомобил марка MAN, модел TGL 10.190 е с дата на производство 16.04.2018 година. Сметосъбиращата надстройка е за обслужване на кофи и контейнери, и е марка TISAN. Фирмата доставчик „ЕКОСОЛ БЪЛГАРИЯ“ АД е избрана след проведена обществена поръчка, с критерий „най-ниска цена“. Сумата, за която е закупен автомобилът е 195 960 хиляди лева с ДДС, а финансирането е осигурено по реда на чл.24 от Наредба №7 от 19 декември 2013 година, за реда и начина за изчисляване и определяне размера на обезпеченията и отчисленията, изисквани при депониране на отпадъци.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Писмо за подкрепа за г-н Атанас Ванчев дьо Траси от проф. д-р Христо Бонджолов

Писмо за подкрепа до Кралската шведска академия на науките             Ректорът проф. д-р Христо Бонджолов изпрати писмо за подкрепа на…

Затвори