Share

ОИЦ – Велико Търново организира форум „Европа в моя регион“

петък, 21 Апр., 2017, 16:50ч.


LOGO-project

На 25 април 2017 г. (вторник) от 10,15 часа в Конферентната зала на хотел „Премиер“ – гр. Велико Търново ще се проведе форум „Европа в моя регион“. Събитието се организира от Областен информационен център (ОИЦ) – Велико Търново и е посветено на 10 години членство на България в ЕС и предстоящото Председателство на България на Съвета на Европейския съюз. За участие във форума са поканени представители на общинските администрации, НПО, бизнеса, браншови и обучителни организации и бенефициенти от област Велико Търново.

Проявата ще бъде открита от заместник-кмета на Община Велико Търново Снежана Данева. Информация за изпълнение на Оперативните програми в област Велико Търново през 2007-2017 г. ще изнесе Росица Бодурова, експерт „Програми и проекти“ в Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ). Ще бъде представена и обобщена информация във връзка с Председателството на България на Съвета на ЕС през 2018 г.

Също на 25 април пред Факултета по Изобразително изкуство в центъра на старата столица, по инициатива на ОИЦ – Велико Търново, ще бъде експонирана изложба с фотоси от успешни проекти в десетте общини от Великотърновски регион.

Форумът „Европа в моя регион“ и експозицията с успешни европроекти са част от националната информационна кампания „Заедно за Европа“ на Мрежата от 28 областни информационни центъра, която ще се проведе до 20 май 2017 г. в цялата страна. Инициативата има за цел популяризиране на успешни проекти реализирани със средства от европейските фондове в периода 2007-2013 г.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
“Право на труд – право на достоен живот” е новият проект, който подписа Община Свищов

НОВ ПРОЕКТ:  „ПРАВОТО НА ТРУД – ПРАВО ЗА ДОСТОЕН ЖИВОТ“ На 10 април 2017 г., Община Свищов подписа договор с…

Затвори