Share

ОФК “Павликени” триумфира в Мездра в добавеното време

вторник, 2 окт., 2018, 16:46ч.


10-emblemi-pavlikeni-mzf8itgjn030i1pj122ok4vrfwzjw90vxqnpalid4w

Чудесна победа грабнаха футболистите на ОФК “Павликени” на негостоприемния стадион в Мездра, като се наложиха над местния “Локомотив” с 2:1. Победният гол падна в добавеното време на срещата. Старши треньорът Димитър Тодоров разполага в момента само с 13 футболисти, като резервите му бяха юноши, родени през 2002 г.

Домакините поведоха в резултата преди почивката с попадение на Илия Илиев в 31-вата минута, разписал се с плътен удар от движение. Никола Какъмъков обаче изравни в 59-ата минута, когато остана сам срещу вратаря на “железничарите” и стреля точно за 1:1. Последва размяна на атаки към двете врати, като по-чистите положения бяха на павликенчани, на чиято врата Венци Димитров бе много стабилен. Стражът на домакините отрази изстрел на Цветомир Додуров, а Какамъков и Ингилизов не намериха целта, въпреки че последният би с глава от три метра.

Така се стигна до първата минута на добавено време, когато Александър Узунов центрира от аутлинията и Венци Иванов донесе победата, пратила “Павликени” на десето място в класирането.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Винченцо Воларо спечели Гран при „Сребърна Янтра“

24-годишният италианец Винченцо Воларо спечели Голямата награда на 16-я международен конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Сребърна Янтра“. Така...

Затвори