Share

Общинският съвет открива процедура за определяне на съдебни заседатели

понеделник, 29 юни, 2020, 13:10ч.


VS25.06.2020

В изпълнение на Решение № 217/25.0 6. 2020 г., Великотърновски общински съвет открива процедура за определяне на съдебни заседатели за Районен съд – Велико Търново, за нов четиригодишен мандат.

В срок до 24 юли кандидатите за съдебни заседатели следва да подават необходимите документи в деловодството на местния парламент – в сградата на Община Велико Търново, пл. „Майка България“ 2. Приемът на документацията се осъществява всеки работен ден от 08.30 до 17.00 часа.

Правилата за провеждането на процедурата, както и необходимите документи могат да бъдат изтеглени от интернет страницата на Община Велико Търново, на следния адрес:

https://www.veliko-tarnovo.bg/bg/velikotarnovski-obshtinski-savet/sobshenie-za-otkrivane-na-procedura-za-sdebni-zasedateli/.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автодиагностика във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
В празничния Петровден търновският митрополит отслужи литургия за здраве и благоденствие на лясковчани

29 юни е най-хубавият, най-светлият празник в календара на Лясковец и неговите жители. Това е официалният празник на града, а…

Затвори