Share

Община Велико Търново има нов сайт

неделя, 28 Ное., 2010, 18:23ч.


Община Велико Търново вече има нов интернет сайт, съобщиха на пресконференция от местната администрация. Адресът му остава същия, какъвто бе на предишната страница – www.veliko-turnovo.bg.

Сайтът е направен от Общинската информационна агенция за два месеца. Финансирането е от община Велико Търново.

Преди 4 години общината създаде сайт, който обаче не можеше да се отваря от всички компютри, тъй като изискваше специално инсталиран плейър. Това създаваше затруднения за много потребители и наложи разработването на нов сайт, който е достъпен за всички.

Идеята е на страницата да се публикуват актуални новини и съобщения. Освен това от новия сайт потребителите могат да влизат в други страници в интернет, където да намерят нужната информация. В раздел новини, например, потребителите влизат в страницата на Общинската информационна агенция. Останалите раздели на сайта са култура, образование, социални дейности, здравеопазване, спорт, общинска собственост.

На сайта са публикувани още информация за всички проекти на община Велико Търново, всички правилници и наредби, административните услуги, които предлага общината, както и информация за населените места в нея.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Евгени Минчев води модно шоу в Сентрал Мол

На изискано модно шоу в Сентрал Мол Велико Търново, Евгени Мичев представи блестящо талантливите дизайнери от Професионална Гимназия по моден...

Затвори