Share

Община В. Търново и фондация „Фамилия Фишер” ще помагат на децата в нужда

сряда, 9 сеп., 2015, 14:00ч.


Copy of IMG_6986

Община Велико Търново и международната фондация „Фамилия Фишер” /клон България/ ще помагат на децата в нужда, които получават социална подкрепа. Общината и българският клон на хуманитарната организация ще станат страни по партньорско споразумение. Официалното подписване на съглашението ще бъде на 11 септември /петък/.
Подписите си под споразумението ще положат кметът на Велико Търново Даниел Панов и председателят на фондацията Вера Фишер. На срещата ще присъстват също почетният консул на Република България в Цюрих Феликс Фишер, почетният консул на Република България в Княжество Лихтенщайн Хелмут Шверцлер и съпругата му Сузане Шверцлер.
Партньорството между Община Велико Търново и „Фамилия Фишер – фондация за деца в нужда” има няколко основни направления. Двете страни ще си сътрудничат в сферите на образованието, професионалното ориентиране и квалификация, както и за развитието на материалната база. Друг акцент в бъдещите двустранни отношения е оптималното планиране на свободното време на децата в нужда.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Реформаторите почетоха паметта на жертвите на комунизма

По традиция навръх 9 септември представители на партиите от Реформаторския блок във Велико Търново и граждани почетоха  жертвите на комунистическите...

Затвори