Share

Община Свищов взе участие в XII-то туристическо изложение „Уикенд туризъм Русе 2016”

вторник, 17 май, 2016, 15:43ч.


 

4

На своя щанд в Доходното сдание община Свищов се представи по изключително добър начин. Интерес предизвика фактът, че на малкото по обем пространство община Свищов се изяви в няколко направления, което създаде много силно впечатление.

Основен акцент бяха предстоящите през месец юни Фестивал на античното наследство „Орел на Дунава” и плануваната за 26 юни възстановка с преминаването на руските войски на река Дунав при местността „Паметниците”, по повод 139 години от освобождението на град Свищов. На изложението предоставихме материали за културните и исторически забележителности на територията на Общината. С представянето на природен парк „Персина” не бяха забравени и любителите на екотуризма.

И този път на свищовския щанд бяха продуктите на едни от най-изявените фирми в общината. „Винарна Свищов”, „Слънчо” АД и „Биляна-Мес” ЕООД получиха положителните оценки на посетителите и за пореден път се убедихме, че са сред лидерите в своята област. По повод изложението, бяха отправени покани към хотелиерите и ресторантьорите в Свищов да предоставят материали, с които да ги популяризираме на събитието. Хотел „Военен клуб” и „PR Club” – Свищов бяха част от партньорите, които съдействаха да популяризираме Общината ни по най-добрия начин. Дирекция „Култура и културно наследство”  благодари на тези, които се включиха в общата кауза и  представихме община Свищов като предпочитана туристическа дестинация.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автосервиз във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Наградиха изявени ученици от ОУ “Св. Патриарх Евтимий”

В навечерието на Деня на славянската писменост и култура – 24 май, в ОУ "Св. Патриарх Евтимий" се проведе тържествено...

Затвори