Share

Община Свищов участва за пореден път в туристическото изложение „Уикенд туризъм“

сряда, 16 май, 2018, 10:54ч.


1

В Русе се проведе XIV туристическо изложение „Уикенд туризъм 2018”. Събитието са организира съвместно с Министерството на туризма и специален гост беше ресорният министър Николина Ангелкова. Домакините от град Русе се бяха постарали да организират събитието по-най добрия начин, за да могат да се позиционират максимално добре изложителите. На своя щанд, разположен на централно място в Доходното здание, община Свищов се представи на изключително добро ниво. Министър Ангелкова остана очарована от разнообразието на рекламни материали, което провокира интереса и на туристите.

Посетителите на изложението живо се интересуваха от предстоящите събития в град Свищов и близките населени места. Любителите на античното културно наследство и българския фолклор бяха поканени на предстоящите през месец юни – фестивал „Орел на Дунава“, и през месец август – фестивал „Фолклорен извор“. Двете събития са емблематични за община Свищов и събират посетители и участници от всички краища на страната, и чужбина. На изложението бяха показани материали за културните и исторически забележителности на територията на общината, като заедно с тях бяха представени и две образователни институции – Стопанска академия „Д. А. Ценов“ и ПДТГ „Димитър Хадживасилев“, които бяха предоставили брошури за изложението.

На свищовския щанд и тази година имаше рекламни материали и продукти на доказани през годините фирми от община Свищов. Сухите пасти и сладки изкушения на „ТЕД Иглика“ АД, и разнообразието от вина на „Винарна Свищов” получиха положителните оценки на посетителите и за пореден път показаха, че са сред лидерите в своята област.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
ЧИТАЛИЩЕТО – ДОМ ЗА ВСЕКИ – 135 Г. ОТ ОСНОВАВАНЕТО СИ ОТБЕЛЯЗА НЧ „РАЗВИТИЕ-1883” ЦЕРОВА КОРИЯ

Има събития в живота на хората, които ги обединяват, карат ги да забравят за известно време грижите и тревогите и…

Затвори