Share

Община Павликени организира Земляческа среща на павликенчани в София

четвъртък, 20 Апр., 2017, 15:32ч.


plakat-zemlyacheska-sreshta

Земляческа среща на павликенчани, които живеят в София, под надслов „На обич и слава обречен…“ организира Община Павликени. За събитието участие са потвърдили над 100 павликенчани. Те ще се съберат в Руския културно-информационен център в София на 20 април 2017г. Инициативата е по идея на кмета инж.Емануил Манолов.

От 18:30ч. самодейната театрална група към НЧ „Братство-1884“ – Павликени ще представи пиесата „Една калория нежност“. Спектакълът е с вход свободен.

След него павликенчани ще се съберат и на празнична вечеря. Мястото на срещата е избрано със съдействието на директора на РКИЦ Павел Журавльов, който два пъти посещава Павликени и с когото местната управа развива сериозни контакти.

За сбирката участие са потвърдили утвърдени лекари, които работят в болница „Токуда“, в Майчин дом и др. престижни здравни заведения като доц. Веселин Дяволов, д-р Кольо Бянов, проф. Цингилев, бронзовият медалист от Сидни Николай Ганев, вдовицата на Николай Гюзелев, който е родом от Павликени и почетен гражданин на града – Анна-Мария Гюзелева, писателят Димитър Томов, директорът на Държавната агенция „Разузнаване“ ген. Драгомир Димитров, бившият депутат проф. Димитър Йончев, поетът Матей Шопкин, който е и автор на химна за Павликени, преподавателката в НАТФИЗ Диана Борисова , бившата заместник областна управителка Изабела Чорбаджиева и др.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Подписан е договорът по проект за енергийна ефективност на административна сграда за социални услуги

Кметът на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев подписа договор с Управляващия орган на ОП „Региони в растеж” 2014 -…

Затвори