Share

Община Лясковец стартира информационни кампании по проект, свързан с Председателството на Съвета на Европа

понеделник, 16 Апр., 2018, 15:04ч.


????????????????????????????????????

Община Лясковец стартира информационни кампании по проект „Моят отпечатък в Българското председателство”, които ще се проведат на 17 и 18 април 2018 година на територията на град Лясковец и селата Драгижево, Джулюница и Козаревец.

На 17 април жителите на селата Драгижево, Джулюница и Козаревец ще се запознаят със същността и целите на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз. Целта на изнесените кампании е да повишат информираността на жителите от селата, относно приоритетите на Председателството.

Информационно събитие ще бъде проведено и в СУ „Максим Райкович”, гр. Лясковец на 18 април от 13:00 ч.. Пред учениците от училището ще бъдат представени приоритетите на Българското председателство и по-специално приоритетите в сектор „Младеж”.

Изнесените информационни кампании са част от първия тематичен модул на проект „Моят отпечатък в Българското председателство”. Чрез информационните събития ще се повиши информираността на жителите на Община Лясковец, като акцент се поставя върху обхващане на селищата, в които до момента не е провеждана кампания относно Българското председателство на Съвета на ЕС.

Проект „Моят отпечатък в Българското председателство” се реализира от Община Лясковец, в партньорство със СУ „Максим Райкович“, гр. Лясковец и НЧ „Земеделец – 1899”, с. Козаревец.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Приключи Националният конкурс за млади изпълнители „Звездици за Лора” в Свищов

Маломир Стоянов Ингилизов от Бургас е тазгодишният носител на голямата награда За четиринадесети пореден път конкурсът „Звездици за Лора” събра…

Затвори