Share

Община Лясковец се включва в кампанията „Да изчистим България заедно“

вторник, 10 Сеп., 2019, 15:54ч.


21769020_2068184946532409_18669013_o

За поредна година Община Лясковец се присъединява към националната кампания под надслов „Да изчистим България заедно”. През 2019 година събитието в национален мащаб се провежда на 14 септември /събота/ 2019 година.

Община Лясковец провежда кампанията на 13 септември – петък и на 14 септември – събота.

За провеждането на кампанията, Общината ще осигури чували и ръкавици на доброволците, които ще се включат в почистването.

Общинска администрация и общинските звена ще почистват на 13 септември в малък и централен градски парк, детски и спортни площадки, стадиона, пътя към манастира, поляните около Петропавловския манастир и други. В почистването ще се включат и училища и детски градини, които ще облагородят дворните си пространства в навечерието на първия учебен ден.

Каним всички жители на общината, да се присъединят към нас на 13 септември 2019 година, или на следващия ден – 14 септември, да станат  част от инициативата „Да изчистим България заедно”. Община Лясковец призовава гражданите да се включат в почистването на междублоковите пространства и на прилежащите терени към жилищните сгради.

Всички, които ще изберат да почистват, могат да получат чували и ръкавици и в двата дни – 13 и 14 септември, в сградата на Общината /на партера/ във времето от 8 до 10 часа.

Събраните отпадъци трябва да се поставят в чували до контейнерите за битов отпадък.

Желанието ни е в тазгодишната кампания да бъдат въвлечени максимален брой участници, жители на община Лясковец – град Лясковец и селата Драгижево, Джулюница, Добри дял, Козаревец и Мерданя, с цел  постигане на възможно най-добър резултат.

Амбицията на „Да изчистим” е всички ЗАЕДНО да направим света по-чист, по-уютен, по-зелен и да се докажем като достойни граждани на нашата община!

 

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автодиагностика във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Социалистите в Горна Оряховица почетоха 9 септември

С тържествено поднасяне на венци и цветя пред паметника на Димитър Благоев в центъра на Горна Оряховица общинската структура на…

Затвори