Share

Обръщение на кмета Даниел Панов

понеделник, 17 Мар., 2014, 22:27ч.


panov

ЧЕСТИТО, СТАРОСТОЛИЧАНИ!!!

Искрено и сърдечно благодаря на всички съграждани, с които работихме, работим и ще работим за това Велико Търново да става още по-добро място за живеене.

Благодаря на всички, които с идеите и труда си помагат да правим старата столица жив, динамичен, креативен и отворен за новостите град.

За пореден път доказахме, че не просто можем да мерим ръст с най- големите български градове. Доказахме, че имаме качества и потенциал да печелим важни съревнования.

Доказахме, че Велико Търново има мисия – опазвайки духа и автентичността български да бъде и град на младите, динамични и творчески личности.

Завоюването на титлата „Най- добър град за живеене в България за 2013 година“ е много важен жалон по потя към успеха на стратегическият ни проект „Велико Търново Европейска столица на културата през 2019 година“.

Нека се зарадваме на общият си успех. Нека укрепва самочувствието ни. Нека името на Велико Търново звучи още по-гордо и всява още по-голям респект.

 

ЧЕСТИТО, БОЛЯРИ!!!

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Бриг. ген. Цветан Харизанов – почетен гражданин на В. Търново

Бригаден генерал Цветан Харизанов е новият почетен гражданин на Велико Търново. Вече бившият началник на Националния военен университет „В. Левски”…

Затвори