Share

Областният управител се срещна с Клуба на великотърновци, живеещи в София

сряда, 13 Мар., 2019, 14:45ч.


54194710_320005488656391_3605066901106982912_n

Областният управител проф. д-р Любомира Попова гостува на клуба на великотърновци, живеещи в София. Тя проведе разговор с председателя на клуба доц. д-р Атанас Дончев и поета Матей Шопкин. Проф. Попова поздрави председателя на клуба за неговото преизбиране на този пост за следващите три години.

По традиция членовете на клуба канят областни управители, за да обсъдят актуални теми от развитието на областта. Те пожелаха много бъдещи успехи на областния управител и служителите в администрацията и заявиха, че при всяка възможност се връщат с удоволствие в родния си град. Великотърновците живеещи в София проявиха голям интерес към филма, който бе представен в зала 314 на областна администрация по повод 20-я рожден ден на областта. Те ще получат филма, като подарък при гостуването им в Старата столица за празника на града 22 март.

Учредители на клуба на великотърновци в София са професор Моско Москов, Симеон Друмев, Пенчо Пелтеков и други, които през 1973 г. основават Великотърновския културен клуб в София. Клубът си поставя за цел да обедини голяма част от великотърновци, които живеят и работят в София.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Посещение на преподаватели от Университета в Ал-Мансура (Египет) във ВТУ

Ректорът проф. д-р Христо Бонджолов приветства делегация от Университета в Ал-Мансура, АР Египет, която е на четиридневно посещение във Великотърновския…

Затвори