Share

Областният управител посрещна в кабинета си ученици от ПГСАГ „Ангел Попов“

вторник, 15 Ное., 2016, 15:45ч.


002

Областният управител на Велико Търново проф. д. ик. н. Пенчо Пенчев днес посрещна в кабинета си ученици от Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Ангел Попов“ в старата столица. Те се обучават в специалностите “Строителство и архитектура”, “Интериорен дизайн” и “Парково строителство” и бяха придружавани от инж. Валентин Митков, преподавател в училището. Бъдещите строители и архитекти подариха на областна администрация коледен венец, който те са изработили от природни материали.

Учениците се запознаха с функциите на областната управа и разговаряха с областния управител. Въпросите им към него бяха свързани с териториалното делене на областта, с правомощията на областния управител, със структурата и дейността на администрацията.

Те изявиха желание да посетят още веднъж областна администрация, заедно със съучениците си от другите специалности, за да научат повече за работата на служителите и техните отговорности.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
С детски куклен театър и фойерверки включват коледните светлини във В. Търново

С детско куклено шоу и фойерверки на 25 ноември във Велико Търново ще бъде включена пъстрата коледна украса. Своеобразният празник…

Затвори