Share

Новият PRAKTIS във В. Търново отваря врати в четвъртък!

вторник, 29 май, 2018, 16:47ч.


BANER 280x200

Верига магазини „PRAKTIS“ открива новия си модерен хипермаркет в гр.Велико Търново на 31 май, четвъртък от 14 ч. PRAKTIS е разположен на 13 000 кв.м и търговска площ 6500 кв.м на ул. „Магистрална” №6 срещу Мall Велико Търново.

Новият обект ще посрещне клиентите с нова, модерна визия, богат асортимент на стоки и услуги  с цени по-ниски отвсякога и много подаръци.

На територията на новия хипермаркет „PRAKTIS” ви очакват:
–  Строителен и градински център с възможност за пазаруване с автомобил или микробус
– Заведение за бързо хранене
– Агроаптека
– Магазин за работно облекло
– Ключарско ателие
– Сервизен център
– Обширен паркинг за 100 автомобила

От над 50 000 артикула за строителство,  довършителни работи,  декорация,  двор и градина, селскостопански стоки, железария, инструменти и много други стоки и свързаните с тях услуги, ще могат да избират и пазаруват жителите на целия регион.

В магазините от веригата строителни хипермаркети PRAKTIS всеки клиент може да /ползва различни услуги: интериорни проекти, тониране на бои, обкантване на пътеки, изработка на ключове, доставка на стоки до дома, наем на машини и оборудване, сервизен център и др.

Съществена част от нашата фирмена политика е да изграждаме не само търговски центрове, а модерни обществени сгради, с характеристики на екологичност и енергийна ефективност.

Нашата цел е клиентите ни да получават оптимална цена и качество за стоките от които има нужда. Това е стратегия на изграждане на стабилни и лоялни отношения с нашите клиенти. В PRAKTIS винаги се стремим предлагаме актуалните за сезона продукти на най-ниски цени и да сме в услуга на клиента. Корпоративните клиенти на PRAKTIS получават индивидуални отстъпки и персонални оферти. Компанията ни притежава гъвкава ценова политика, която ни прави желан партньор в корпоративния сектор. Веригата се утвърждава, все повече, като предпочитано място за пазаруване от домашните майстори, хоби ентусиастите и професионалистите.

Независимо дали става дума за  представяне на стоки и услуги в хипермаркетите  или он лайн, от които потребителите могат да пазаруват, нашата роля на търговци е  да представим  най-лесния и достъпен  начин   да търсят и намират  необходимото ,за да посрещнат нуждите си.

PRAKTIS – мястото за пазаруване на домашния майстор и професионалиста!

IMG_9102

 

         PRAKTIS за повече усмивки в дома и градината

За старта на обекта са предвидени и тотални намаления на множество стоки, информират от веригата. Сред примамливите предложения още за старта му са басейн с диаметър 2,44 метра за 39.99 лв., градински соларни лампи по 1,39 лв.,орхидея за7,99,комплект шкаф за баня за 64.99,теракота за 3.99 кв.м и много др.

„При нас ще намерите строителен център с възможност за пазаруване с автомобил или бус, рязане и кантиране на плоскости още щанд за работно облекло, ключарски услуги, кафене, сервизен център, както и агро щанд за всички селскостопански производители от региона.

За откриването на 31-ви май сме планирали подаръци за първите ни клиенти. Останалото ще оставим в тайна, за да не развалим изненадата, но обещаваме да е вълнуващо и да си тръгнете с широки усмивки“, обещават от веригата.

1

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Валентин Ламбев настоя за осигуряване на пътя през с. Шереметя

Валентин Ламбев настоя за осигуряване на безопасността на пешеходците на пътя през с.Шереметя. Той за втори път зададе въпроса по...

Затвори