Share

Нов светофар ще бъде изграден в Павликени

вторник, 27 Авг., 2019, 16:37ч.


PICT0006

Нова светофарна уредба ще бъде изградена в Павликени. Започна работата по изграждане на новата регулация на движението на кръстовището между бул.”Руски”, ул.”Трети март”, ул.”Г.С.Раковски” и ул.”В.Петлешков”, което е едно от най-натоварените в града. Там преминават два републикански пътя, свързващи Добромирка със Свищов и Павликени със с.Самоводене. Кръстовището е със сложна конфигурация (пет лъчево), което затруднява водачите на МПС. Създават се предпоставки за възникване на пътно-транспортни произшествия.

Кметът на община Павликени инж.Емануил Манолов се срещна с изпълнителите на обекта. Проектът е изготвен от ЕТ “Ниел-С-Николай Савов” Велико Търново. Изпълнител на обекта е “Сикстрой” ООД Велико Търново, с управител Стефан Коцев. Строителен надзор ще упражнява фирма “Експерт Дисижънс” ООД София с представител инж. Мариета Шолева.

Строително-монтажните работи възлизат на 50 000 лв.

Изпълнението на проекта ще подобри организацията на движението в района на кръстовището и като цяло в града. Ще се повиши степента на безопасност на движението, което е един от важните приоритети за Общината.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автосервиз във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
РАПСОДИЯ „ВАРДАР“ ЩЕ ОГЛАСИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ КРЕПОСТТА ЦАРЕВЕЦ

Най-ярките, най-известните и у нас, и Европа, но същевременно и най-българските творби на Панчо Владигеров ще прозвучат на крепостта Царевец...

Затвори