Share

Нов асфалт за улици в Шемшево и Ветринци и за пътя до село Буковец

петък, 15 Ное., 2019, 17:45ч.


DCIM100MEDIADJI_0231.JPG

Главната улица в село Шемшево, както и 4-километров участък от пътя до село Буковец ще бъдат преасфалтирани. Средства за необходимите ремонтни дейности са осигурени с постановление на Министерски съвет.

Финансирането е по линия на възстановяване на щетите от бедствия и аварии, а в конкретния случай – от проливните дъждове през пролетта на настоящата година. Бързата реакция на кмета на община Велико Търново Даниел Панов и екипа му е отчетена от Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане, която одобрява проектите за четири обекта. Общите средства са над 520 000 лева.

Финансиране е осигурено също за реконструкцията на две улици във Ветринци, както и за ремонт на шосето между селото и главния път Севлиево – Велико Търново.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автосервиз във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Продължава изграждането на новите улици във великотърновския квартал „Картала“

Пет нови улици ще подобрят организацията на движение във великотърновския квартал „Картала“. По изграждането им се работи, а изпълнението на...

Затвори