Share

Нов асфалт за цялата главна улица в Шемшево

вторник, 18 Февр., 2020, 16:27ч.


S2

На финал е цялостното преасфалтиране на главната улица в село Шемшево, която е част от общински път Велико Търново – Пушево. Машините вече работят в източния край на населеното място, където дейностите ще приключат в рамките на ден. Остава малък участък в западния край на селото, който ще бъде преасфалтиран до края на седмицата. Там се работи по подмяната на водопроводи.

Главната улица в Шемшево е с дължина над 1,1 км. Извършено бе фрезоване и запълване на компрометираните участъци, където настилката бе сериозно увредена. Последна фаза е полагането на нов асфалтов слой по цялото платно.

Ремонтът на отсечката е ангажимент, поет от кметът на община Велико Търново Даниел Панов към жителите на населеното място.

Други обекти от общинската пътна мрежа, за които има осигурени средства за ремонт, са: 4-километров участък от пътя между Шемшево и с. Буковец; шосето от с. Ветринци до главния път Велико Търново – София; две улици в с. Ветринци.

Проектът на Община Велико Търново получи финансиране от Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Горнооряховчани се поклониха пред паметта и делото на Васил Левски

С тържествен ритуал в Горна Оряховица днес бе отбелязана 147-та годишнина от обесването на Васил Левски. Много горнооряховчани се събраха…

Затвори