Share

Никола Янков с бронзов медал от националното първенство по киокушин карате

вторник, 9 Окт., 2018, 16:10ч.


06.10.2018 (8)

На 6 октомври в гр. Ямбол се проведе националното първенство по киокушин карате, на което юноши и девойки (младша и старша възраст), мъже и жени – премериха сили в дисциплината кумите на най-твърдия стил карате.

Трима бяха участниците, които представиха свищовската школа на сенпай Митко Божанов. От тях най-добро класиране направи Никола Янков. Той се класира на трето място след тежките битки, в които се впусна в деня на първенството. На полуфинал игра и Габриела Милчева, но след съревнованието остана четвърта. За нея това беше дебют на състезателното татами. Другият представител на школата – Кристиян Кирилов отпадна преди кръга с медалите.

Опитът, добит в Ямбол, ще помогне на младите състезатели при подготовката за по-важния Международен турнир за купа “Шумен”, който ще се проведе на 10 ноември тази година.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Ева Майдел пред председателя на ЕНП Жозеф Дол: „Европейските избори през май ще определят бъдещето на Европа за десетилетия“

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП и председател на Международното европейско движение Ева Майдел се срещна с председателя на ЕНП Жозеф Дол…

Затвори